ARJA voor particulieren

ARJA is specialist in rioleringen. Ons ervaren team kan alle rioleringswerkzaamheden uitvoeren; van inspectie van een riool, verhelpen van een verstopt riool tot de complete vervanging van de riolering. Wij werken altijd met een offerte en prijsinschatting waardoor u nooit voor vervelende verrassingen te staan. 24-uur per dag kunt u rekenen op de expertise en flexibele inzetbaarheid van onze mensen.

Wij komen langs wanneer dat u het beste uitkomt. Met onze 24-uurs service kunnen wij altijd klaarstaan wanneer het past in uw agenda; iedere dag van de week! Werkt u overdag? Dan komen wij gewoon ‘s avonds bij u langs. Heeft op zondagochtend een verstopping? Wij proberen het dezelfde dag nog voor u op te lossen. Een telefoontje (06 22 69 65 68) is genoeg om een afspraak te maken die u het beste uitkomt. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Meer service 24-uur per dag

ARJA is er natuurlijk voor spoedgevallen, maar onze service gaat veel verder. Rioolwerkzaamheden zijn al jaren onze specialiteit. Daarom kan de vakbekwame team van ook inspecties van rioolstelsels uitvoeren en indien nodig rioleringen vervangen of een nieuwe riolering installeren.

Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over de inspectie van de riolering bij de koop van een huis? Dit geeft u zekerheid dat u in de komende jaren niet voor ongewilde verrassingen komt te staan.

Meer helderheid en zekerheid

Wij staan garant voor duidelijkheid en zorgen ervoor dat u exact op de hoogte bent van de benodigde werkzaamheden en leggen graag de stappen uit die er genomen worden. Wij werken altijd met een offerte en prijsinschatting. Vooraf lichten graag toe welk werk er noodzakelijk is en hoe dit wordt aangepakt. Hierdoor komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Er zijn immers al genoeg onzekerheden in het leven!

Wij zijn aangesloten bij Uneto-Vni, de branche organisatie die er op toeziet dat onze mensen op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en garant staan voor kwalitatief goed werk.