Oplossen van stankoverlast

Heeft u een onaangename geur in de woning? Wij kunnen dit oplossen door uw riool aansluiting te onderzoeken met onze speciale rookmachine.

Voor het oplossen van stankoverlast gebruikt Arja ontstoppingsservice en rioolonderhoud de modernste technieken. Maar hoe gaat een dergelijke handeling in zijn werk?

U kunt bijvoorbeeld in de situatie verkeren dat u al dagen, weken, of maanden last van een vreemde geur in huis of in een gedeelte van uw huis. Dit hoeft niet direct een constante geur te zijn, het kan bijvoorbeeld op bepaalde perioden van de dag verergeren. U denkt dat het riool gerelateerd is en belt Arja ontstoppingsservice en rioolonderhoud om dit verder te onderzoeken.

Na een gesprek gaat Arja aan de slag om het riool te inspecteren. De geur wordt gelokaliseerd en Arja bevestigd dat dit een riool gerelateerd probleem is en het waarschijnlijk te maken heeft met een lek of een scheur in een rioolbuis. Om te voorkomen dat een heel riolenstelsel overhoop gehaald hoeft te worden (met alle gevlogen van dien) gaat Arja allereerst te werk met een rookmachine.

Het apparaat blaast neutrale rook in uw rioolstelsel. Deze rook is op geen enkele manier schadelijk voor mens, dier en plant. De plekken waar rookontwikkeling vormt zonder dat dit hoort zijn de plekken waar het riool lekt.

Zodra wij het lek hebben vastgesteld kan Arja Riooltechniek dit op een vakkundige manier weer herstellen.

Dit is de meest effectieve en minst ingrijpende manier om dit soort problemen op te lossen. De stankoverlast verdwijnt als rook voor de zon!

Heeft u ook problemen met stankoverlast? Neem eens vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.